#addicted Forum
Veljača 06, 2012, 11:21:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Zanimljivo  (Posjeta: 539 puta)
Frenzy
Moderator
Sr. Member

« na: Rujan 07, 2010, 03:12:26 »

Dijalog oca i sina, u zagrebackom naselju Volovcica-Tata, za koga ti navijas? -Za Dinamo sine. -A je li Dinamo bolji od Hajduka? -Jeste, naravno sine. -Znaci Dinamo ima više titula, jel' da tata? -Ovaaj, pa ne bas. Hajduk ima 17, a Dinamo 16.
-Ali mi smo stariji od njih, zar ne tata? -Zapravo,Hajduk su osnovanli Splitski studenti 1911, dok je Dinamo osnovala KPJ 1945. -Ali Dinamo je dao vise reprezentativaca od Hajduka, zar ne tata? -Ustvari, ne.Hajduk je dao puno vise reprezentativaca kroz povijest, a dva igra?a su mu ?ak igrala za reprezentaciju svijeta! -Ali Dinamo je dao najboljeg igraca i trenera? -Pa, Tomislav Ivic i Bernard Vukas se smatraju najvecim trenerom i igracem na ovim prostorima. -Ali Dinamo je nanio najveci poraz Hajduku od 6:1? -Da to je istina, ali oni su Dinamo pobijedili sa 0:6 i to na Maximiru. -Mislim tata da je više Hajdukovaca igralo u Partizanu i Zvezdi! -Sine samo je Beara igrao u Zvezdi dok su Glaser, Bobek, Zebec, Z.Cajkovski i B. Belin igrali u Partizanu, a Janjanin, Ivkovic, B. Cvetkovic, G.Juric, Prosinecki i Bracun u Zvezdi. -Ali vecina Hrvata ipak navija za Dinamo, zar ne tata? -Paaa, sine, po svim statistikama, za Hajduk navija oko 40% a za Dinamo 35%. -Znaci Hajduk ima više titula, stariji je klub, dao je vise reprezentativaca i vise ljudi navija za njega. Ali mi sigurno imamo ljepsi stadion, zar ne tata? -Paaa, ne. Poljud je 1980 bio jedan od najljepsih stadiona u Europi a i danas je medju ljepsima u juznoj Europi prima oko 35 000 gledalaca, dok je Maximir i sam znas kakav. -Tata a kako stojimo sa uspjesima u Evropi? -Pa sine Hajduk je igrao polufinala i cetvrtfinala kupa uefa, te cetvrtfinala lige prvaka, dok smo mi osvojili nekakav pazarski kup! -Ali ipak su nasi navijaci bolji, jel da tata? -Naravno sine, nasi BBB su najbolji. -A zašto smo se tako nazvali? -Paaa znas, nismo mi sebi dali taj naziv, vec su nas tako nazvali navijaci Hajduka. -Hmmm tata, ali zato je nasa grupa starija i poznatija, jel?
-Ne bas sine, oni su najstarija navijacka grupa u Evropi i osnovani su daleke 1950 i njihovom navijanju, bakljadama i koreografijama nema premca, dok smo mi osnovani 1986 i jedva nas se skupi 1000 na tribini. -Ali nas ima vise na utakmicama, jeli tata? -Paaa ne, ove sezone Hajdukui dolazi prosjecno 20 000 ljudi na utakmice, a nama oko 2500. Dobro tatice ali zato je njihov grad puno veci pa ih zato i ima najvise! -Ma ne sine, njihov grad je 5 puta manji od naseg. -E tata tata, oni sigurno iza sebe imaju sudacku organizaciju, HNS i propagandu? -Zapravo sine, ve?ina sudaca je iz sjevernog dijela Hrv te je dobra s nasim podpredsjednikom, dok je sef HNS-a bivsi Dinamovac, a i HRT je u Zagrebu te ga vode Dinamovci!
-Cekaj da vidim da li sam te razumio tata, Hajduk je stariji, dao je vise poznatih igraca i trenera, navijaci su mu stariji i bolji, ima više titula i uspjeha u Evropi, iza njih ne stoje sudci, ni HNS, ni propaganda, imaju ljepsi stadion, vise navijaca, a naziv nasih navija?a nije nas, vec su nam ga dali Hajdukovi navijaci koji su takodje i brojniji na utakmicama? -Paaaaa, tako nekako sine. - Ovaj, tata.... kupi mi Hajdukov dres ! ! !
Evidentirano

JEDI GOVNA!!!
cocalo
Moderator
Sr. Member

odjebaus

« Odgovor #1 na: Rujan 07, 2010, 04:25:22 »

Tor-CI-DA!!!
Evidentirano

...danas je teško biti lud jer je prevelika konkurencija...
conty
Clan Member
Sr. Member

« Odgovor #2 na: Rujan 07, 2010, 08:22:03 »

paaaa, hehheheehhe
Evidentirano

charuga
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #3 na: Rujan 07, 2010, 08:40:38 »

heheheheehehhehe

ALI IPAK , nije sve bas tako  Namigujem
Evidentirano

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
knezolino
Administrator
Sr. Member

« Odgovor #4 na: Rujan 07, 2010, 11:17:59 »

pa naravno da su stvari malo puno preuvelicane gore,ko i uvijek Smješko
Evidentirano

Decaci borovi, devojke jele, svi oni vole crveno bele, hej beogradani budite srecni jer zvezda bit ce šampion vecni...
Frenzy
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #5 na: Rujan 08, 2010, 12:42:52 »

Istina boli...     Jezik... btw, na wiki moze svatko pisati...   Namigujem

Š?

« Zadnja izmjena: Rujan 08, 2010, 01:02:30 do Frenzy » Evidentirano

JEDI GOVNA!!!
maky
Clan Member
Full Member

« Odgovor #6 na: Rujan 08, 2010, 01:25:09 »

Smješko
Evidentirano

A ne ti si...
charuga
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #7 na: Rujan 08, 2010, 07:23:16 »

Š?

da ali je zato na youtubeu sve super  Namigujem

Sirast
Evidentirano

knezolino
Administrator
Sr. Member

« Odgovor #8 na: Rujan 08, 2010, 07:41:53 »

Š?

pa daj nam link gdje si ti naso te preuvelicane informacije? Smješko
Evidentirano

Decaci borovi, devojke jele, svi oni vole crveno bele, hej beogradani budite srecni jer zvezda bit ce šampion vecni...
charuga
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #9 na: Rujan 16, 2010, 05:44:13 »

evo zanimljivo je

imao sam osobno 18/20 tako da..........u svakom slucaju isprobajte  Namigujem
Evidentirano

conty
Clan Member
Sr. Member

« Odgovor #10 na: Rujan 16, 2010, 08:34:55 »

You answered 20 out of 20 question(s).

You got 13 right and 7 wrong.
Evidentirano

knezolino
Administrator
Sr. Member

« Odgovor #11 na: Rujan 16, 2010, 09:11:46 »

You got 17 right and 3 wrong.

http://i51.tinypic.com/16bagrd.jpg
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP #addicted Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!