#addicted Forum
Veljača 06, 2012, 11:18:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Team Flamers - CS:S squad  (Posjeta: 1422 puta)
JST
Gost
« na: Kolovoz 26, 2010, 10:31:57 »

Pozdrav, klan Team Flamers postoji od 3 mjeseca 2010 godine, kad su hamster, mislav i a1m bili na TS3 i gledali clipove dobrih igra?a. Tada nam je sinulo da napravimo naš team, prvo za zafrkanciju a mozda i ozbiljan gaming. Prvo smo smisli ime LIONS i u klan doveli TraX ( ne iz CoD4 onaj ), i LordinKonA. Igrali smo skupa sve do po?etka ljeta ali radi obaveza TraX je izašao iz klana a i onda Lord. Tako da smo nas trojica ostala na suvom. Ljeto po?inje i kre?emo na kupanje, nas dva susjeda, hamster i ja (a1m) sjedimo na plaži i pricamo o tome kako bi mogli opet napraviti nešto. Opet je klan obnovljen samo pod drugim imenom Flamers. U klan nas ima samo 5 i nas 5 samo uvjezbavamo taktike i warove. Za 9 mjesec spremamo se na Balkan Ligu i ESL EMS kvalifikacije. Imamo naš teamspeak ali ne server. Naš lineup ?ine ovi igra?i:

Captain: Ivo "a1m" Brajlovi? - Plo?e, HR
Player: Marin "hamster" Vukosav - Plo?e, HR
Player: Mislav "slavMi" Vinceti? - Zagreb, HR
Player: Josip "dRvO" Budimir - Šibenik, HR
Player: Tomislav "ciljo" Bjelobrk - ?akovo, HR

http://steamcommunity.com/groups/team_flamers - Tu imate web koji je u pripremi ali ak udemo u vaš CS:S squad koristit cemo vaš. Naravno vi možete koristit i nas TS3 50 slotova. Pravili smo i naše Playersheet i ozbiljni smo. Pošto su vaši ?lanovi iOnz, napravili klan "sauvitas" i ne nose tag addicted ve? dugo zelin da addicted ozivi i da bude dobar klan s CS:S pa eto ako ste za... javite tu ili email: brajlaaa@gmail.com
Evidentirano
knezolino
Administrator
Sr. Member

« Odgovor #1 na: Kolovoz 26, 2010, 10:47:00 »

Ljeto po?inje i kre?emo na kupanje, nas dva susjeda, hamster i ja (a1m) sjedimo na plaži i pricamo o tome kako bi mogli opet napraviti nešto.

ovaj...ok...
Evidentirano

Decaci borovi, devojke jele, svi oni vole crveno bele, hej beogradani budite srecni jer zvezda bit ce šampion vecni...
JST
Gost
« Odgovor #2 na: Kolovoz 26, 2010, 10:48:22 »

Molim te shvati ovo ozb, zelimo u vas squad.... ! ak te jos nest zanima pitaj !

EDIT: 85.25.231.155:9996 naš TS3, ako želite s nama porazgovarati
« Zadnja izmjena: Kolovoz 26, 2010, 10:50:00 do JST » Evidentirano
knezolino
Administrator
Sr. Member

« Odgovor #3 na: Kolovoz 26, 2010, 10:52:27 »

i od koliko vam slotova treba server?
Evidentirano

Decaci borovi, devojke jele, svi oni vole crveno bele, hej beogradani budite srecni jer zvezda bit ce šampion vecni...
JST
Gost
« Odgovor #4 na: Kolovoz 26, 2010, 10:54:37 »

nama samo treba ovaj server koji je i trenutno vec hostan kod Game HR, od 11 slotova, i ništa više... Naravno dodite na ts3 svi da vam podijelim admine i mozete se vamo preselit svi na TS3 i dobiti admine, ts3 je hostan od strane mog frenda besplatno !
« Zadnja izmjena: Kolovoz 28, 2010, 12:45:50 do JST » Evidentirano
JST
Gost
« Odgovor #5 na: Kolovoz 26, 2010, 10:58:26 »

To je moj a1m, ace 1 vs 5, na Balkan ligi ! Uzivajte <3
Evidentirano
JST
Gost
« Odgovor #6 na: Kolovoz 27, 2010, 01:14:23 »

Jel možemo se dog da udemo u vas klan kao CS:S squad i da stavimo tagove Namigujem

P.S vidimo se u Zagreb GJECT #4 lan, <3
Evidentirano
charuga
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #7 na: Kolovoz 27, 2010, 08:10:38 »

http://www.youtube.com/watch?v=RgfWU2y-VDk

drzite kalash u ljevoj ruci &#352;??
Evidentirano

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
JST
Gost
« Odgovor #8 na: Kolovoz 28, 2010, 12:37:46 »

http://www.youtube.com/watch?v=RgfWU2y-VDk

drzite kalash u ljevoj ruci &#352;??

mozes birat right hand ili left hand Namigujem svjedeno je, stvar je navike Sirast oce ko odg oce bit ista od ovog ?
Evidentirano
JST
Gost
« Odgovor #9 na: Kolovoz 28, 2010, 01:41:58 »

ak ste vi za da nas primite, server cemo onda uzimati, necemo trazit od vas nije problem, ali nije mi jasno kako onda vec ADDICTED by game-hr ima server na CS;S di su stalno igrali vas prijašnji css squad... ali ak nemozemo to preuzet....onda..cemo uzimati svoj ali eto da bimamo bar mg Sirast
Evidentirano
conty
Clan Member
Sr. Member

« Odgovor #10 na: Kolovoz 28, 2010, 08:23:25 »

Evo ovako, malo smo neaktivini preko ljeta ali ja sam ZA, oni prijašnji z aCSS nisu ali ama baš nista napravili za nas mali kaln a dobili su priliku, zasto ne bi i ovima deckima dali priliku?'

Samo derite decki slobodno pod addicted a kad franc dojde onda budemo vas sredili na webu i sve drugo sta treba.

Vi bar nista netrazite  Smje&#353;ko sto je lijepo.

Stari CSS lineup je raspusten od ovoga trenutka i imamo novi.

cim Franc dojde budemo sve sredili i vijest lijepo na web i sve ostalo.

Add conty22 na Xfire ap budemo se sve dalje dogovorili.

Thx

Evidentirano

JST
Gost
« Odgovor #11 na: Kolovoz 28, 2010, 09:22:28 »

conty, hvala na primanju u vaš klan, pozdravljam sve voditelje, prijatelje i igra?e ovog klana.
Zahvaljujem se na primanju u vaš klan kao css i mislim da, necete imati problema kao starim CS:S squad koji nisu s vama ni komunicirali, jos bi vam nešto ponudio da napredujemo. Kako od frenda imam 50 slotni TS3, zelio bi da nam se pridruzite kad pocnete igrati da se tu nalazimo i budemo ekipa Namigujem i vidimo se na lanu GJECT #4 u Zagrebu !
Evidentirano
Frenzy
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #12 na: Kolovoz 28, 2010, 09:42:37 »

Dogovoreno Smje&#353;ko
Evidentirano

JEDI GOVNA!!!
JST
Gost
« Odgovor #13 na: Kolovoz 28, 2010, 09:49:24 »

Dogovoreno Smje&#353;ko
ae dodite ts3 Namigujem
Evidentirano
conty
Clan Member
Sr. Member

« Odgovor #14 na: Kolovoz 29, 2010, 06:20:28 »

Mi ti koristimo Ventrilo od samih po?etaka tako da smo svi na ventrilu, godine nas malo otupile Smje&#353;ko .

Franc njube di si ti nema te?

Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP #addicted Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!