#addicted Forum
Veljača 06, 2012, 11:59:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: prijava wale  (Posjeta: 406 puta)
W4L3
Gost
« na: Travanj 20, 2010, 11:36:23 »

Ime:vale
Prezime:dujic
Datum i godina rodenja:14.02.94
x-fire:a znaaaaaaas ga vale993
msn:necu dat ....
clanbase ID (obavezno):to ona stranica di se igraju warovi?ako je to to evo sek...http://clanbase.ggl.com/personinfo.php?pid=8781852
prijašnji klanovi:a neznam sad svi su prelow za vas vi sgte najbolji pa stoga...
nešto o sebi:dubrovnik je najbolji grad...jedini slobodan bio...jedino je zabacen tamo doli niko nejde tamo osim kineza...
šljivovicu i travaricu volim...drustven sam volim pricat i igrat se sa loptop kad se nade vremena i tako...kneza nevolim jer ima kockastu facu :-))))) zzz franz
Evidentirano
MaTa
Gost
« Odgovor #1 na: Travanj 21, 2010, 08:18:24 »

nije da se zelim mjesat u vasu ekipu al kak vi mislite napravit ekipu kad svakog odbijete prije testa :-) odbijete lika koji je bolji od svakog igraca iz sadasnje a i prijasnje ekipe (mislim na slovensku ekipu) Šokiran Šokiran
« Zadnja izmjena: Travanj 21, 2010, 08:22:02 do MaTa » Evidentirano
Bananko
Clan Member
Newbie

« Odgovor #2 na: Travanj 21, 2010, 09:02:34 »

dobro si rekao, pls nemoj se mjesat nemas veze s ovim, pusti decke da si sami traze igrace i ekipu s kojima zele igrat
uostalom ti imas svoju pro ekipu pa derite
Evidentirano
W4L3
Gost
« Odgovor #3 na: Travanj 21, 2010, 09:47:30 »

nije da se zelim mjesat u vasu ekipu al kak vi mislite napravit ekipu kad svakog odbijete prije testa :-) odbijete lika koji je bolji od svakog igraca iz sadasnje a i prijasnje ekipe (mislim na slovensku ekipu) Šokiran Šokiran

hvala na potpori
Evidentirano
Frenzy
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #4 na: Travanj 21, 2010, 10:52:07 »

Sto se mene tice wale je uvjek bio moj igrac i sa njime nisam nikada imao problema.. dapace drag mi je kao osoba.. sto ga neki nisu mogli podnositi ili vec sta u to se ne zelim mješati i sto se mene tice wale je uvjek dobrodosao, ali o tome ne odlucujem ja. Samo mislim da je vec tu duze vrijeme sa nama, nekad naporan ali mu treba dati priliku.. Ah ti slovenci.. I slazem se sa Bananom neka decki rade svoj posao.

Evidentirano

JEDI GOVNA!!!
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP #addicted Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!