|
Slegy
Gost
|
 |
« na: Veljača 27, 2010, 06:39:19 » |
|
Ime:Marko Prezime:Begi? Datum i godina rodenja:11.08.1997(12 god) x-fire: vicintor msn: s-leg-y@hotmail.comclanbase ID (obavezno): 8376795,(napravljeno u 12 mjesecu) neigram jos CB...(nemam s kime)  prijašnji klanovi:PittBullCroTeam, i ostali neki manje poznatiji iz cod2 nešto o sebi:igram cod4, idem s Enterom u razred i on mi je najbolji frend, igram sa ak74u i ak47....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
charuga
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 27, 2010, 08:14:30 » |
|
ajde fala bogu da se i ti prijavis mali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
|
|
|
|
maky
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljača 27, 2010, 09:40:01 » |
|
o zdravo  za mene si uso 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
A ne ti si...
|
|
|
|
Slegy
Gost
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 27, 2010, 09:45:18 » |
|
ajde fala bogu da se i ti prijavis mali  ma htio sam se ja i prije prijavit kad sam igro s vama kad je bio gv, al nisam znao gdje stalno sam stisko na webu join us 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
knezolino
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 28, 2010, 12:42:01 » |
|
ne 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Decaci borovi, devojke jele, svi oni vole crveno bele, hej beogradani budite srecni jer zvezda bit ce šampion vecni...
|
|
|
|
conty
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 28, 2010, 08:23:32 » |
|
Gle Slegy ti si ok decko ali ipak svi govore da si vlasnik odredenih haxova pa stose po tvojoj igrimoze i naslutit, nemoj me krivo shvatit ok si decko ali mislim da si sklon prelasku na DARKSIDE cak se sjecam jednom prije koju godinu si negdjeposto SS di se vidi hax na desktopu.
Pošto smo dugo gradili ugled ovom klanu i nama kao ekipi koja nepodrzava haxove a uz moje gore navedeno misljenje moj odgovor je NE.
To neznaci da nesmijes boraviti na nasem ventrilu znaci slobodno dojdi ali moras malo dati truda i igrati bez haxova ako zelis ikada da budes dio ove ekipe.
Mlad si i imas vremena da to shavtis ali do tada moj odgovor je NE.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Slegy
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 28, 2010, 09:41:56 » |
|
Istina je imo sam haxove ali detected koje nisam mogao koristiti na nijednom punkbuster serveru, i stalno sam ih skido i to me privlacilo neznam zasto, al su svi bili detected i u svakom je bio virus tak da je to razjebalo i mene i moj komp, i zato to vise niti nemam, niti koristim, niti cu koristiti,a ovako ako sam sumnjiv to je moj sound.... bas je jucer bio enter kod mene i odusevio se mojim sluskama  i vidio je kako igram ko i svaki dan a nigdje nema zelenih ljudi :)tako da nekoristim niti nemam taj WH 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 28, 2010, 09:53:03 do Slegy »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
charuga
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 28, 2010, 11:35:18 » |
|
To neznaci da nesmijes boraviti na nasem ventrilu znaci slobodno dojdi ali moras malo dati truda i igrati bez haxova ako zelis ikada da budes dio ove ekipe.
ovo je jedino sto trebas uvaziti i biti ce sve ok . ja vjerujem u maloga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
|
|
|
|
Slegy
Gost
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 28, 2010, 11:44:49 » |
|
ovo je jedino sto trebas uvaziti i biti ce sve ok . ja vjerujem u maloga  Ma igrat cu jos malo nemoram odma u klan, ali znajte nekoristim HAXove(priznajem imo sam ih,ali vise ne)...., tako se cini zbog sounda i pretpostavki gdje su likovi... tak se ponasam u igri i nemog si tu pomoc 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zagy
Gost
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljača 28, 2010, 11:47:25 » |
|
Ja sam za da malome pruzimo priliku uostalom vrijeme ce pokazat dali su te njegove tvrdnje tocne da vise ne xaksa a ako nas iznevjeri (ZAJEBE)
nikad vise nebude koristio nase servere niti ventrila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cocalo
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 28, 2010, 11:47:42 » |
|
Nadam se da ce Slegy svima dokazat da je decko za 10! Nemoj radit nedopustene stvari i nema brige 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...danas je teško biti lud jer je prevelika konkurencija...
|
|
|
|
Frenzy
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljača 28, 2010, 12:56:28 » |
|
Bok Slegy! 
|
|