#addicted Forum
Veljača 07, 2012, 03:26:12 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Druze Tito  (Posjeta: 610 puta)
cocalo
Moderator
Sr. Member

odjebaus

« na: Veljača 25, 2010, 03:15:11 »

http://www.youtube.com/watch?v=Pj4PPSC-Qpo&feature=related

*ebo ga konj!
« Zadnja izmjena: Veljača 25, 2010, 03:17:06 do cocalo » Evidentirano

...danas je teško biti lud jer je prevelika konkurencija...
conty
Clan Member
Sr. Member

« Odgovor #1 na: Veljača 25, 2010, 06:19:41 »

Fu

Evidentirano

charuga
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #2 na: Veljača 26, 2010, 05:21:43 »

JA mogu reci da sam bio i ostao Titin pionir Smješko

to je bila velika cast za mene i ne pada mi na pamet pljuvati po samome sebi Cool

Evidentirano

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
cocalo
Moderator
Sr. Member

odjebaus

« Odgovor #3 na: Veljača 27, 2010, 12:19:05 »

Sve je okej s njim samo da nije sjebo zivote par stotina tisuca ljudi nebi mu nista zamjerio. Iziritiralo me ovo njegovo velicanje po novinama i TVu pa sam ga metno vamo na forum da cujem vise misljenja al nasi mladji clanovi u biti su sretni sto neznaju o kakvom se tu govedu radi pa niti nepisu, i bolje. I ja sam bio njegov pionir i sve je on to dobro zamislio samo lopina stara znao je da ce do ovog svega doci i ostavio nam "sjajnu buducnost". A mogli smo bit "Amerika".

Ovo nije forum sa ovakvim temama, jednostavno mi ga pun kufer, svaki dan reklame za knjige o njemu te filmovi te ga uzdizu...  mozda ga hoce vratit da malo sredi stvari, ko zna mozda stari vampir i ustane
Evidentirano

charuga
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #4 na: Veljača 27, 2010, 08:36:12 »

ma sve to ok sta ti kazes ali ja NE DAM na svoga.........

kriv je za smrt tisuca?
kriv je sto nismo amerika?
znao je?

pa sta?

kako je moguce da jedan covjek unisti ili stvori nesto sam? nemoguce je zar ne? radne akcije su bile nesto sto sad tek vani pokusavaju da naprave-zove se volonterizam  Namigujem i gle cuda sad je to ok i super. pa mi smo to imali prije 50 godina! jedna zemlja sa vise naroda i jednom valutom tek nedavno imaju u EU mi smo to imali prije koliko? 100 godina jebote. manjine imaju sve vise prava u svijetu , pa kod nas je to bilo normalna stvar prije pun kufer godina . dok su crnce vjesali po americi kod nas su dolazili na studiranje iz africkih zemalja kao razmjena studenata.
pokusavalo se je stvoriti zemlju koja bi bila pogodna za zivot svakome tko je vjerovao u slobodu,ravnopravnost i rad .

nazalost to je bilo nemoguce jer su nam veliki hrvati i veliki srbi i veliki muslimani i ostali veliki ljudi rekli da to ne valja i da postoje puno bolje stvari....

i dobili smo te bolje stvari....

droga,nasilje,nepravda,neravnopravnost.........ima toga jos puno i sve su to super stvari zar ne?

ne dam na njega , on je najveci sin hrvatskoga naroda i gotovo.

I GOTOVO

Evidentirano

cocalo
Moderator
Sr. Member

odjebaus

« Odgovor #5 na: Veljača 27, 2010, 02:25:22 »

Postujem sve receno, sve to ljepo zvuci i izgleda samo...    I Amerika ima 200 nacija, i daleko izgradjenija i razvijenija od nas a znas zasto?  Zato sto je nekad neko bio toliko pametan pa ujedinio puno drzava bas kao nas Drug s jednom malom razlikom - oni su konfederacija! Svaka od tih drzavica ima svoj zakon, svoju miliciju, svoje zdravstvo, skolstvo... imaju zajednickog sefa i vojsku i nikad im se nece dogoditi sto se nama dogodilo. Gradjanski rat je bio prije 200 godina i nikad vise a kod nas svako malo, pun mi vise toga. Drug da je za zivota razdjelio bracu i dao im sto imaju te drzavice na zapadu nebi se prolilo toliko krvi. Postivali su ga svi u svijetu i nisu se htjeli mjesat u nase unutarnje stvari mislis da nisu znali da ce do ovog doci? Bilo je neminovno.
 Bio je velikan a za mene veliki glupan (ili je sve namjerno napravio), kriv je za "more prolivene krvi" kako On kaze

da bar hoce ustat da ga neka budala posteno ubije
Evidentirano

conty
Clan Member
Sr. Member

« Odgovor #6 na: Veljača 27, 2010, 02:41:00 »

Ja samo znam i to je cinjenica da onda ko je htio da radi mogo je da ima,  ako nije htio da radi nije imo.

Sa jednom placom u kuci nekad se moglo zivjet a ko je imo 2 place u kuci mogo je zidat kucu, danas sa jednom placom nemos placat rezije a sa dvije  place  smijes djeci i malo bombona kupit i mos im prisustit malo ADSL i mozda maxtv ako je jedna placa u drzavnoj upravi.

Danas mos radit od jutra do sutra i budes imo kurac a ako se dobro udomis nemoras ni da radis da bi imo.

Prije istina nismo imal katastarsku cesticu na papiru (Hrvatsku) ali smo bili gazde svega sto je bilo na toj cestici, danas smo gazde katastarske cestice (Hrvatske) ali smo prodali sve sto na toj cestici vrijedi a na tu cesticu su neki digli hipoteku da se mogu kurcit a za ostale konj ih jebe.

Evidentirano

cocalo
Moderator
Sr. Member

odjebaus

« Odgovor #7 na: Veljača 27, 2010, 03:08:40 »

Nekazem da nam sada "cveta cvece" niti da se nekad nije dalo zaradit, moglo se jos kako a u ovom "divljem kapitalizmu" mos se je... a ne zaradit nest, sve samo veliki uzimaju. Zivimo i radimo za te velike i za drzavu. Jedino se nadam da nas u ova moderna (citaj usrana) vremena ne ceka nesto slicno kao sto nas docekalo u onim (ne)sretnim vremenima
Evidentirano

charuga
Moderator
Sr. Member

« Odgovor #8 na: Veljača 27, 2010, 04:40:31 »

amerika ima sve to sto ima zahvaljujuci ratovima koje vodi u drugim drzavicama i od tamo vuce sve vrijedno sto ima i tako gradi velebna izdanja na svojoj zemlji.
iz pravedne amerike nam je stiglo sve sto "valja" i moramo im biti zahvalni na tome..........

ovako se dobiva sapun

milicija i policija??

ovdje je ljepo objasnjeno

osim toga amerikanci su pobili gotovo sve (citaj iskorijenili) starosjedioce , tako da oni nisu bas neki na koje bi se mogao bilo tko ugledati  Cool

a sto se tice rata na ovim prostorima?

nadam se da su ovi nasi mlajsi puno puno pametniji od ovih nasih starijih pa da ne budu mrzili samo zato sto je netko drugacije vjere.....

volio bih da moja djeca ne mrze neki narod samo zato jer je njihov prapraprapra netko mrzio nekoga ali isto tako bih volio da se ne srame nekoga tko se je rodio na ovim nasim prostorima i pokusao napraviti nesto  vec da se ponose sa svakim takvim i da pokusaju isto Smješko

Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP #addicted Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!